Stig Cools staat klaar voor de eerste wedstrijd van Lille United in Poederlee. De twee doelpunten van de aanvoerder volstonden niet voor puntenwinst tegen de Beloften van Beerschot.
Volledig scherm
Stig Cools staat klaar voor de eerste wedstrijd van Lille United in Poederlee. De twee doelpunten van de aanvoerder volstonden niet voor puntenwinst tegen de Beloften van Beerschot. © Jef Tegenbos

Stig Cools verliest met Lille United tegen beloften van Beerschot: “Hebben het onszelf moeilijk gemaakt”

Voetbal tweede nationale BOp sportief vlak is de debuutwedstrijd van Lille United op het veld aan de Heggelaan in Poederlee geen succes geworden. De beloften van Beerschot namen een verschroeiende start en hadden na twintig minuten reeds een bonus van drie doelpunten. Een opdoffer die de thuisploeg niet kon wegwerken. De eindstand werd 3-4.

  1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
    Spaargids.be

    Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

    Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.