Mirte Fannes snelt naar winst op de 800m.
Volledig scherm
Mirte Fannes snelt naar winst op de 800m. © Belga

Stevige wind en afwezige coronatest teisteren de resultaten van micromeeting in Lier

atletiekHet blijft improviseren bij de Vlaamse Atletiekliga voor wat betreft de officiële wedstrijden. Dit weekend hadden de interclubs moeten doorgaan, maar die werden afgelast. Ook het VK van komende week in Lebbeke gaat niet door, al loopt een aanvraag om er een ‘test event’ van te maken. Zo kan het een week later gehouden worden en zou elke discipline met zes à acht deelnemers doorgaan.

 1. Ruime winst en kleine nederlaag voor Poperinge Frontliners in competitie-opener: “Mogen zeker trots zijn op onze prestatie”

  Ruime winst en kleine nederlaag voor Poperinge Front­liners in competitie-ope­ner: “Mogen zeker trots zijn op onze prestatie”

  De Poperinge Frontliners hebben op de openingsspeeldag in de Slowpitch Coëd-Gold-competitie van de VBSL zowel een overwinning als een nederlaag opgelopen. Op en tegen Heist-op-den-Berg won het eerst met ruim met 28-5, maar ging het nadien met 11-8 onderuit in de tweede confrontatie. Poperinge staat na de eerste speeldag zo op de derde plaats, achter leiders Beveren Reapers en Olen Titans, die beiden twee maal konden winnen.
 2. Bruno Derveaux blijft niet bij de pakken zitten na vertrek sterkhouders: “Als antwoord kiest Harelbeke resoluut voor de jeugd”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Bruno Derveaux blijft niet bij de pakken zitten na vertrek sterkhou­ders: “Als antwoord kiest Harelbeke resoluut voor de jeugd”

  Tweedenationaler KRC Harelbeke zag de voorbije weken heel wat sterkhouders vertrekken. Notebaert en Vancraeyveld kozen voor Gullegem, Derieuw trok naar Menen, Soenens en Van Oost naar Westhoek, Decoster gaat dan weer aan de slag bij eersteprovincialer Meulebeke, terwijl doelman Verdruye verkaste naar het Antwerpse Berchem. “Als antwoord kiest Harelbeke resoluut voor de jeugd”, reageert trainer Bruno Derveaux.