Fanno Nijst zag zijn ploeg een meer dan degelijke wedstrijd afwerken op het veld van leider RC Gent, maar moest toch met lege handen huiswaarts keren.
Volledig scherm
Fanno Nijst zag zijn ploeg een meer dan degelijke wedstrijd afwerken op het veld van leider RC Gent, maar moest toch met lege handen huiswaarts keren. © Geert Tuypens / RV

Stevige Gentse pandoering doet Olsa Brakel wegzakken in het klassement: “Dominantie niet kunnen omzetten in doelpunten”

Voetbal Tweede nationale ANa een magere één op negen is Olsa Brakel teruggezakt naar de twaalfde stek in het klassement. Na het meer dan verdiende punt op het veld van uittredend kampioen Sparta Petegem vorig week hoopten de troepen van coach Nijst nu ook te stunten tegen leider RC Gent. Zonder vaste waarden als Lambrecht, Ndefe en Nelis domineerde geel-zwart wel de match, maar de doelpunten vielen telkens aan de overzijde. Stilaan is het volgende week tegen Westhoek van moeten.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.