Steven Vanmedegael: “Na één of twee wedstrijden is er nog niets beslist.”
Volledig scherm
Steven Vanmedegael: “Na één of twee wedstrijden is er nog niets beslist.” © VDB

Steven Vanmedegael (Roeselare) is op zijn hoede: “Ik verwacht een geprikkeld Aalst”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEHet gaat snel in de Champions Final Four. Elke ploeg moet zes wedstrijden afwerken, daarna zal duidelijk worden wie de nummers één en twee zijn. En dan pas weten we wie er effectief voor de landstitel zal strijden. Zaterdag zijn alle teams al aan hun tweede confrontatie toe. Knack Roeselare moet op bezoek bij Lindemans Aalst. Maaseik wacht een trip naar Menen.

  1. Frank Staes en Sporting Tisselt delen de buit met leider Berg en Dal in topper (1-1): “Wij mógen niet ontgoocheld zijn”
    Voetbal eerste provinciale

    Frank Staes en Sporting Tisselt delen de buit met leider Berg en Dal in topper (1-1): “Wij mógen niet ontgoo­cheld zijn”

    Op zes speeldagen van het einde kreeg Sporting Tisselt de uitgelezen kans om Berg en Dal het vuur aan de schenen te leggen in de titelrace. Met een match meer gespeeld dan de leider was de promovendus het eigenlijk aan zichzelf verplicht om te winnen als het zijn titelkansen gaaf wilde houden, maar zover kwam het niet. In een aangename wedstrijd kwam Tisselt op het uur wel op voorsprong via Al-Balahi, maar de gelijkmaker van Smeets volgde binnen de minuut en uiteindelijk kwam er geen winnaar meer uit de bus, 1-1 was de eindstand.