Roeselare-coach Steven Vanmedegael uit zijn bezorgdheid over het afhaken van een topclub zoals Menen.
Volledig scherm
Roeselare-coach Steven Vanmedegael uit zijn bezorgdheid over het afhaken van een topclub zoals Menen. © CEV/RV

Steven Vanmedegael (Roeselare) geschokt door het nieuws over het stoppen van Menen: “Volleybal en de clubs moeten veel meer ondersteund worden”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEDe harde klap dat Menen op het einde van het seizoen stopt met de activiteiten van het team viel tot in Polen te horen. De hele delegatie van Knack Roeselare reageerde - vlak na de Champions League-wedstrijd tegen Jastrzebskik Wegiel - geschokt op het nieuws uit België.

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provinciale: “We lieten het te vaak afweten”
  voetbal eindronde

  Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provincia­le: “We lieten het te vaak afweten”

  BO Beerzel won zijn laatste wedstrijd wel van Halle (3-1), maar de zware 6-2-pandoering tegen Gooreind van vorig weekend werd Berg Op uiteindelijk fataal. Hoewel de drie ploegen in hun eindronde tegen de degradatie allemaal afklokken op drie punten brak een negatief doelsaldo Tim Cornelis en zijn ploegmaats zuur op. Na een al minstens even pijnlijke ontknoping in de reguliere competitie zakt Beerzel alsnog naar vierde provinciale.