T2 Steven Van Tilburg met blauwe trui, samen met T3 Marc Reykers van Thes Sport.
Volledig scherm
T2 Steven Van Tilburg met blauwe trui, samen met T3 Marc Reykers van Thes Sport. © Borgerhoff

Steven Van Tilburg (Thes Sport) nieuwe assistent-coach van Nicky Hayen bij Waasland-Beveren: “Graag mijn steentje bijdragen en de ploeg helpen om het behoud te verzekeren”

voetbal 1A-Eerste nationaleBij Thes Sport uit eerste nationale zijn ze fier op T2 Steven Van Tilburg (38). De Gelenaar wordt tot het einde van het seizoen de T2 van Nicky Hayen bij Waasland-Beveren.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Belofte Lars Collie stopt met koersen: “In december begin ik aan een opleiding aan de West-Vlaamse Politieschool”
  WIELRENNEN/BELOFTEN

  Belofte Lars Collie stopt met koersen: “In december begin ik aan een opleiding aan de West-Vlaam­se Politie­school”

  Derdejaarsbelofte Lars Collie uit Wervik stopt met koersen. Met het Indulek-Doltcini-Derito Cycling Team was hij voorzien op de voorlopige deelnemerslijst voor Tombroek Koerse, zaterdag met start en aankomst in Rollegem (Kortrijk). “De klimkoers in Hooglede was enkele weken geleden mijn laatste wedstrijd en had er geen goed gevoel”, zegt Lars Collie.