T2 Steven Van Tilburg is weer bij eerstenationaler Thes Sport, na een kort avontuur bij Waasland-Beveren.
Volledig scherm
T2 Steven Van Tilburg is weer bij eerstenationaler Thes Sport, na een kort avontuur bij Waasland-Beveren. © Bart Borgerhoff

Steven Van Tilburg (Thes Sport): “Blij dat we weer vertrokken zijn met zaterdagavond eerste oefenwedstrijd thuis tegen Weerstand Koersel”

voetbal eerste nationaleT2 Steven Van Tilburg (39) is terug van even weggeweest bij Thes Sport. Vier maanden kon hij proeven van het hoogste niveau als assistent-coach van Nicky Hayen bij Waasland-Beveren. In Tessenderlo zijn ze al een zestal weken aan het trainen. Komende zaterdagavond om 19 uur speelt Thes Sport zijn eerste oefenwedstrijd thuis met gratis inkom tegen Weerstand Koersel.

  1. SK Nieuwkerke moet op zoek naar nieuwe trainer: “Pedro Nolf haakt af door zware problemen met de rug”
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

    SK Nieuwkerke moet op zoek naar nieuwe trainer: “Pedro Nolf haakt af door zware problemen met de rug”

    Middenin de voorbereiding moet tweedeprovincialer SK Nieuwkerke al op zoek naar een nieuwe trainer. Pedro Nolf doet niet meer verder wegens aanhoudende problemen met de rug. “We zoeken een opvolger die niet autoritair is of boven de groep staat, maar het familiaal aspect van onze club respecteert”, aldus sportief verantwoordelijke Danny Vandenberghe. “Iemand die de bende begeleidt.”