Steven Van Moeffaert (l.) en SC Blankenberge wonnen nog niet dit seizoen.
Volledig scherm
Steven Van Moeffaert (l.) en SC Blankenberge wonnen nog niet dit seizoen. © Geert De Rycke

Steven Van Moeffaert en Blankenberge hunkeren naar eerste zege: “Van paniek is geen sprake”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEEersteprovincialer Sporting Club Blankenberge miste zijn competitiestart compleet en moet het na vier speeldagen stellen met één luttel puntje. De kustploeg ontvangt zondag Zonnebeke.

 1. Lyra-Lierse in aanloop naar de absolute topper tegen Hoogstraten: “Nog niet beslissend, maar misschien kan je er wel iets uit meenemen”

  Ly­ra-Lier­se in aanloop naar de absolute topper tegen Hoogstra­ten: “Nog niet beslissend, maar misschien kan je er wel iets uit meenemen”

  Dit weekend wordt er niet gevoetbald in 1ste amateur, maar wel in 2de, waar een heuse topper op het programma staat. Zaterdagavond krijgt Lyra-Lierse het bezoek van Hoogstraten, twee teams die er duidelijk bovenuit steken. Lyra-Lierse won al de eerste periode en voert ook de ranglijst aan, met één puntje meer dan zijn tegenstander van zaterdag, en met één wedstrijd meer gespeeld. Hoogstraten is wel de vaakst scorende ploeg en wint zijn wedstrijden vaak met ruim verschil. Deze topper is dan ook een wedstrijd waar vele volgers en supporters al wekenlang naar uitkijken.
 2. Ferre Reggers na de 3-0 nederlaag in Ankara: “In de eerste set waren we er dichtbij”
  Volleybal Champions League

  Ferre Reggers na de 3-0 nederlaag in Ankara: “In de eerste set waren we er dichtbij”

  Maaseik is de Champions League begonnen met een nederlaag. De Maaslanders keken in Ankara tegen een zware 3-0 nederlaag aan. Het begon nochtans goed voor de Limburgers die in de eerste set een setbal versierde, maar de thuisploeg reageerde meteen. Vanaf set twee liepen de Maaseikenaars achter de feiten aan. “Jammer van de eerste set want het was duidelijk dat de Turken ons op dat moment onderschat hebben”, reageert Ferre Reggers.
 3. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.