De ervaren Steven Van den Wittenboer is een van de steunpilaren achterin bij SV Veurne.
Volledig scherm
De ervaren Steven Van den Wittenboer is een van de steunpilaren achterin bij SV Veurne. © VdB

Steven Van den Wittenboer en coleider SV Veurne zijn vol vertrouwen na goede reeks: “Meespelen met de grote jongens”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE ASV Veurne blijft verrassen in tweede A. De kustploeg staat na 13 speeldagen samen met Club Roeselare aan de leiding en telt na een ruime 0-5-zege vorig weekend tegen het nummer 3, FC Heist, zelfs 4 punten voorsprong op de eerste achtervolgers. Bij Veurne genieten ze van elk moment dat ze bovenaan staan.

 1. Trainer Nordine Vanroosbeke (Blauwvoet Otegem):
“Behoud zou voor de club een heel grote overwinning zijn”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Trainer Nordine Vanroosbe­ke (Blauwvoet Otegem): “Behoud zou voor de club een heel grote overwin­ning zijn”

  Blauwvoet Otegem gooide het dit seizoen bewust over een andere boeg nadat bijna alle spelers vertrokken. De Panda’s vechten tegen de degradatie. “Kiezen voor veel jonge gasten houdt een risico in”, aldus trainer Nordine Vanroosbeke. “Het is daarom niet minder plezant. We amuseren ons, de spelers ook. Doelstelling is het behoud en voor de club zou dat een heel grote overwinning zijn.”
 2. Igor De Camargo tevreden over eerste optreden bij RWDM: “Winst van ploeg belangrijkste, mijn eerste doelpunt komt wel”
  voetbal 1B

  Igor De Camargo tevreden over eerste optreden bij RWDM: “Winst van ploeg belangrijk­ste, mijn eerste doelpunt komt wel”

  Zonder een grootse prestatie neer te zetten, is RWDM er in geslaagd om de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar al winnend af te sluiten tegen Lommel. De twee doelpunten vielen telkens in het slot van iedere speelhelft. Rommens was afwerker bij de eerste treffer vanop de stip en fungeerde als aangever bij de tweede die door invaller Nzuzi knap werd afgemaakt op een snelle counter.