Steven Schurmann weet dat het nog niet loopt zoals het moet bij Lokeren-Temse, ondanks de resultaten. Merelbeke maakte wel al indruk op de aanvoerder: “Merelbeke is een even grote titelkandidaat als wij.”
Volledig scherm
Steven Schurmann weet dat het nog niet loopt zoals het moet bij Lokeren-Temse, ondanks de resultaten. Merelbeke maakte wel al indruk op de aanvoerder: “Merelbeke is een even grote titelkandidaat als wij.” © Geert De Rycke

Steven Schurmann (Lokeren-Temse) verrast in aanloop naar absolute kraker in eigen huis: “Merelbeke is favoriet”

voetbal tweede nationale AKrachtmeting aan kop van het klassement. Coleider Lokeren-Temse ontvangt Merelbeke, geen van beiden verloor tot dusver een punt. Al liep dat bij de Waaslanders wel wat moeizamer, geeft ook aanvoerder Steven Schurmann toe: “Onze fans zijn attractiever dan ons voetbal. Het moet beter.”

 1. Lierenaar Dario Van Den Buijs (ex-Beerschot) verovert basisplek in Eredivisie bij RKC Waalwijk: “Ik krijg hier het vertrouwen dat ik in België miste”
  voetbal in het buitenland

  Lierenaar Dario Van Den Buijs (ex-Beerschot) verovert basisplek in Eredivisie bij RKC Waalwijk: “Ik krijg hier het vertrouwen dat ik in België miste”

  Dario Van Den Buijs begon nog aan het seizoen bij Beerschot en speelde de eerste drie wedstrijden onder Peter Maes, maar daarna verdween de 26-jarige verdediger naar de bank. De Lierenaar had de boodschap begrepen en tekende aan het einde van de zomermercato voor vier jaar bij RKC Waalwijk. Daar duurde het even voor hij zich kon doorzetten, maar intussen lijkt Van Den Buijs onze Noorderburen te hebben overtuigd van zijn kunnen.
 1. Na klacht van de bezoekers wordt FC Gullegem - KSC Lokeren-Temse 0-5 forfait, club overlegt vrijdag met raadsman
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Na klacht van de bezoekers wordt FC Gullegem - KSC Lokeren-Tem­se 0-5 forfait, club overlegt vrijdag met raadsman

  Het sportcomité van Voetbal Vlaanderen heeft woensdag de overwinning van FC Gullegem enkele weken geleden thuis tegen het ambitieuze KSC Lokeren-Temse (3-1) omgezet in een zege met forfaitcijfers voor de bezoekers. De Waaslanders dienden bij de voetbalbond een klacht in omdat volgens hen de ingevallen nieuwkomer Jens Peremans niet speelgerechtigd was.