Steven Peeters: “Onze kern is toch wat veranderd.”
Volledig scherm
Steven Peeters: “Onze kern is toch wat veranderd.” © Jorghé Van Hecke

Steven Peeters en OHR Huldenberg willen beter doen dan vorig seizoen: “Langer een rol van betekenis spelen”

voetbal eerste provincialeOp maandag 18 juli begint eersteprovincialer OHR Huldenberg aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vorig seizoen begon OHR Huldenberg zeker niet slecht aan het seizoen, maar zakte het na de winterstop weg. Welke lessen werden er getrokken en wat zijn de verwachtingen van dit seizoen? We legden ons oor te luister bij trainer Steven Peeters.

 1. Winkel Sport zet trend van vorig seizoen verder en wint opener van SK Heist
  voetbal eerste nationale

  Winkel Sport zet trend van vorig seizoen verder en wint opener van SK Heist

  Winkel Sport heeft op speeldag één reeds de eerste driepunter van het seizoen beet. Na de bekerwinst op RC Hades Hasselt werd nu in het eigen Terschueren SK Heist opzij geschoven. Na een spannend duel trokken de jongens van coach Jeffry Verhoeven met 2-1-cijfers het laken naar zich toe. Zondag speelt Winkel Sport voor de beker van België thuis tegen de Waalse derdenationaler CS Onhaye.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.