De technische staf van KFC Varsenare (met vlnr.): Yannick Bousson (sportief verantwoordelijke), Stefaan Ameel (T1), Steven Lampo (T2) en Danny De Coninck (algemeen coördinator).
Volledig scherm
De technische staf van KFC Varsenare (met vlnr.): Yannick Bousson (sportief verantwoordelijke), Stefaan Ameel (T1), Steven Lampo (T2) en Danny De Coninck (algemeen coördinator). © SDDH

Steven Lampo (44) geniet van zijn eerste seizoen als hulptrainer bij Varsenare: “Ze kunnen nog steeds op mij rekenen”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE AFC Varsenare leed vorige week een nipte nederlaag in Tielt en zag zo een einde komen aan een knappe zegereeks en een 9 op 9. Zaterdagavond speelt de tweedeprovincialer thuis tegen Zwevezele B.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.