Steven Huysveld moet Eendracht Elene-Grotenberge bij het debuut in het nationale voetbal naar een veilige plaats loodsen.
Volledig scherm
Steven Huysveld moet Eendracht Elene-Grotenberge bij het debuut in het nationale voetbal naar een veilige plaats loodsen. © Geert De Rycke

Steven Huysveld (Eendracht Elene-Grotenberge): “Nog heel voorbarig om nu al een voorspelling te maken”

voetbal derde nationale ADe grondig vernieuwde spelersgroep van Eendracht Elene-Grotenberge kwam al enkele keren samen, maar begint maandag 18 juli echt aan de voorbereiding op het eerste seizoen in derde nationale. Met veertien nieuwe gezichten.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. 24 jeugdploegen strijden maandag voor de hoogste eer tijdens de achtste editie van de ‘Kempencup”
  Voetbal

  24 jeugdploe­gen strijden maandag voor de hoogste eer tijdens de achtste editie van de ‘Kempencup”

  Bij De Kempen wordt alles in gereedheid gebracht voor de ‘Kempencup’. Dit internationale voetbaltornooi voor -12-jarigen is aan zijn achtste editie toe. 24 ploegen komen op maandag 15 augustus in actie. Voor de eerste keer wordt er zaterdag een kwalificatietornooi ingericht waar acht clubs, in twee reeksen van vier, aan deelnemen. De twee winnaars krijgen een wildcard voor het hoofdtornooi.
 3. Wederoptredende Kevin Vandendriessche wil opnieuw belangrijk zijn voor KV Kortrijk: “Tegen Union zijn we allesbehalve kansloos”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Wederoptre­den­de Kevin Vanden­dries­sche wil opnieuw belangrijk zijn voor KV Kortrijk: “Tegen Union zijn we allesbehal­ve kansloos”

  KV Kortrijk trekt zaterdagavond naar het Dudenpark. De West-Vlamingen kunnen opnieuw rekenen op sterkhouder Kevin Vandendriessche. De 33-jarige Fransman speelde door een aanslepende blessure geen officiële wedstrijd meer sinds 20 maart. Maar tegen STVV maakte hij zijn wederoptreden. Vandendriessche is klaar om te knallen.
 1. Dino Hotic wil tegen KV Mechelen opstaan: “Union? Ik weet van niks, ik ben speler van Cercle”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Dino Hotic wil tegen KV Mechelen opstaan: “Union? Ik weet van niks, ik ben speler van Cercle”

  Zaterdag moet Cercle Brugge tegen KV Mechelen vol aan de bak, om de weinig benijdenswaardige positie in de voorlopige rangschikking wat op te krikken. Om de motor van de Vereniging weer aan de praat te krijgen, wordt vooral naar Dino Hotic gekeken. “Ik besef dat het nog niet vlot loopt dit seizoen, maar ik ga me ook nu weer volledig geven”, verzekert de Bosniër.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.