Steven Dillien opende vrijdag in de competitiematch de score tegen Charleroi.
Volledig scherm
Steven Dillien opende vrijdag in de competitiematch de score tegen Charleroi. © Geert Tresignie

Steven Dillien speelt met RSCA Futsal halve finale van beker van België in Charleroi: “Het verhaal van de cup is helemaal anders”

FutsalWoensdagavond staan Charleroi en RSCA Futsal tegenover elkaar in de heenwedstrijd van de halve finale van de beker van België. De rangschikking toont aan dat het om een onvervalste topper gaat. De Carolo’s staan op de tweede plaats, terwijl paars-wit de ongeslagen leider is. Op 22 februari volgt de terugmatch in Roosdaal.

 1. Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”

  Eli Sam Bruce is back. Een knieblessure hield de Patrospits drie maanden uit competitie. En dat was balen voor Sam Bruce, die een aan schitterende seizoen bezig was en tot dan negenmaal de netten bol zette. Vooral op mentaal vlak had Eli het moeilijk. Vorig weekend tegen Mandel maakte hij na de rust zijn wederoptreden. Het geluk straalde uit zijn ogen en gretig dat hij was. “Ik heb een moeilijke periode achter de rug en heb meermaals heel diep gezeten”, blikt Sam Bruce terug. “Iedereen binnen de club, mijn familie en vrienden hebben me al die tijd gesteund en doorheen die moeilijke tijd geholpen. Je weet niet hoe blij en gelukkig ik was om zaterdag terug tussen mijn maats te staan.”
  Maasmechelen