Steven De Groot wordt volgend seizoen de opvolger van Kurt Vercamp als trainer van derdenationaler SK Roeselare-Daisel.
Volledig scherm
Steven De Groot wordt volgend seizoen de opvolger van Kurt Vercamp als trainer van derdenationaler SK Roeselare-Daisel. © foto SK Roeselare-Daisel

Steven De Groot wordt volgend seizoen hoofdtrainer van derdenationale SK Roeselare-Daisel

Voetbal derde nationale AHet was al een tijdje gekend dat derdenationaler SK Roeselare-Daisel volgend seizoen niet verder zou doorgaan met Kurt Vercamp als hoofdtrainer. Wel blijft het Roeselaars clubicoon ook volgend seizoen aan boord in de trainersstaf. Gisteren maakte het bestuur dan ook de naam van zijn opvolger bekend: Steven De Groot.

  1. Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”

    Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”

    Wie dacht dat Sporting Tisselt na het behalen van de eerste periode een terugval zou kennen, kreeg vooralsnog ongelijk. De promovendus verloor sindsdien weliswaar regelmatiger een duel, maar in 2023 blijft het vooralsnog ongeslagen. Na de 1-2 zege bij Retie won het vorige zondag ook op bezoek bij Mariekerke-Branst met 1-3. Zo profiteerde Tisselt van de nederlaag van Berlaar-Heikant om naar de tweede plaats te springen, in het spoor van leider Berg en Dal.
  2. Maxime De Zeeuw (Limburg United): “Op karakter na verlenging de gouden zege in bloedstollende thriller binnengehaald tegen Leuven Bears”

    Maxime De Zeeuw (Limburg United): “Op karakter na verlenging de gouden zege in bloedstol­len­de thriller binnenge­haald tegen Leuven Bears”

    Het werd een beladen, nerveuze met hoog oplaaiende emoties, belangrijk duel tussen Limburg United en Leuven Bears in de strijd voor een Golden League ticket. Lange tijd leken de Bears af te stevenen op een overwinning. Bij Limburg waren ze even de pedalen kwijt toen sterspeler Maxime De Zeeuw werd uitgesloten met twee technische fouten door ref Geert Jacobs. T1 Raymond Westphalen werd uitgesloten in een zinderende slotfase. Myles Cale liet een vrijworp liggen op de zege, maar in de verlenging (80-76) wist Limburg de gouden punten in Hasselt te houden.