Yoroma Jatta (l.), hier aan het werk tegen St-Eloois-Winkel, vertrok deze week na amper een maand in Boom.
Volledig scherm
Yoroma Jatta (l.), hier aan het werk tegen St-Eloois-Winkel, vertrok deze week na amper een maand in Boom. © Mpics

Steven De Groot (Rupel Boom) blikt met vertrouwen vooruit naar eerste opdracht tegen Tienen: “Dit is geen geslagen groep”

voetbal eerste nationaleSteven De Groot kende een relatief rustige eerste werkweek als nieuwe coach van Rupel Boom. En toch. Enkele dagen geleden lieten de Steenbakkers weten dat de contracten met aanvallers Fran Monroy en Yoroma Jatta in onderling overleg werden ontbonden. Hoewel het rendement van de twee laag lag, toch ook een verrassende keuze. Rupel Boom zit immers niet dik in de aanvallers en vorige week in Dessel deed het gebrek aan efficiëntie de bezoekers ook nog de das om.

  1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
    TV

    Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

    ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.