Steven De Groot (r), hier met  Rising Phoenix-CEO Alvaro Roncal, kon de uitdaging bij Rupel Boom niet laten liggen.
Volledig scherm
Steven De Groot (r), hier met Rising Phoenix-CEO Alvaro Roncal, kon de uitdaging bij Rupel Boom niet laten liggen. © Rupel Boom/RV

Steven De Groot is nieuwe T1 én sportief manager van Rupel Boom: “Voldoende kwaliteit om ons te redden”

VOETBAL EERSTE NATIONALE Niet Glen De Boeck of Bert Dhont, om maar twee bekende namen die de ronde deden te noemen, maar wel Steven de Groot is de nieuwe coach van eerstenationaler Rupel Boom. De 53-jarige Aalstenaar, sinds eind augustus aan de slag als scout bij de club, neemt naar Engels model, en net zoals voorganger Greg Vanderidt, ook de rol van sportief manager op.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.