Leuvenaar Steven Brams en Kempenaar Joeri Janssens delen een passie voor BMW en vonden elkaar om in 2021 hun debuut in de autosport te maken.
Volledig scherm
Leuvenaar Steven Brams en Kempenaar Joeri Janssens delen een passie voor BMW en vonden elkaar om in 2021 hun debuut in de autosport te maken. © Roel Ramaekers / RV

Steven Brams en Joeri Janssens in debuutjaar: “Je beseft na een kennismaking met de echte competitie al snel dat je nog honderden zaken moet leren”

AutosportIn Spa-Francorchamps vindt dit weekend de derde manche van de Benelux Racing Series plaats. Het kampioenschap verenigt diverse modellen van Porsche en BMW en is bij uitstek een leerschool voor zij die hun eerste stappen in de autosport willen zetten. Leuvenaar Steven Brams en Kempenaar Joeri Janssens delen een passie voor BMW en vonden elkaar om in 2021 hun debuut in de autosport te maken, in een BMW M2 CS van het Lommelse Belgium Racing. 

  1. Laura Verdonschot start veldritseizoen in Bredene, maar kiest daarna voor het buitenland: “Eerste doel is UCI-punten verzamelen”
    Veldrijden vrouwen elite

    Laura Verdon­schot start veldritsei­zoen in Bredene, maar kiest daarna voor het buitenland: “Eerste doel is UCI-pun­ten verzamelen”

    Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) begint in Bredene aan haar veldritseizoen. Normaal stond die Ethias Cross niet op haar programma, maar omdat er maandag ploegvoorstelling is, kon de voorziene wedstrijd in het buitenland niet doorgaan. “Na Bredene trek ik sowieso naar het buitenland. Ik wil in de eerste plaats UCI-punten verzamelen. Mijn doelen liggen later op het seizoen. Een goed BK bijvoorbeeld”, vertelt Verdonschot.