SV Jabbeke begon aan het seizoen met een 2-0-zege tegen Bredene.
Volledig scherm
SV Jabbeke begon aan het seizoen met een 2-0-zege tegen Bredene. © VDB

Steve Stellamans en SV Jabbeke gaan op bezoek bij Lichtervelde: “Het wordt een raar seizoen”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE ATweedeprovincialer SV Jabbeke hield op de openingsspeeldag de drie punten in eigen huis na een 2-0-overwinning tegen Bredene. Het team van trainer Steve Stellamans maakt zondag de verplaatsing naar Lichtervelde.

 1. Quinten Hermans en Laura Verdonschot duiken de Zonhovense kuil in
  Veldrijden

  Quinten Hermans en Laura Verdon­schot duiken de Zonhovense kuil in

  Belgian Cycling maakte maandag de selectie voor de Wereldbekercross in Zonhoven bekend. Zoals verwacht is het aantal Limburgers dat aan de start komt beperkt. Enkel Quinten Hermans (Tormans CX Team) en Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) zijn er zondag bij. Hermans keerde deze week terug uit de VS waar hij drie wereldbekercrossen reed. Laura Verdonschot reed de voorbije weken ook in het buitenland, onder meer in Spanje en Tsjechië.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?