Jeffrey Berwouts gaat er met de bal vandaar, bezoekers Stef Smet (r.) en Thomas Platteau zitten hem op de hielen.
Volledig scherm
Jeffrey Berwouts gaat er met de bal vandaar, bezoekers Stef Smet (r.) en Thomas Platteau zitten hem op de hielen. © Robby Verdickt

Steve Lescrauwaet (Knesselare) na de 2-1 tegen Meetjesland: “Dit doelpunt doet geweldig veel deugd”

voetbal tweede provinciale AKnesselare blijft in de middenmoot van de klassering bivakkeren. Dit weekend deed het een schitterende zaak door de punten thuis te houden tegen Meetjesland. Steve Lescrauwaet bekroonde zijn invalbeurt met het winnende doelpunt. Hij weet dat het tegen de ploeg uit Eeklo een dubbeltje op zijn kant was.

 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”
 2. Trainer Geert Persoons boekt eerste zege met Retie: “Hopelijk betekent dit een nieuwe start”
  Voetbal eerste provinciale

  Trainer Geert Persoons boekt eerste zege met Retie: “Hopelijk betekent dit een nieuwe start”

  De opluchting in het kamp van KBSK Retie was zondag groot. De fusieclub uit eerste provinciale boekte tegen Marierkerke-Branst een 4-3-overwinning. Na een heel sterke competitiestart was het van midden november geleden dat de Kempenaars nog een driepunter konden optekenen. Voor Geert Persoons, die in het zicht van de winterstop het roer van Andy Van Kets als T1 had overgenomen, was het zijn eerste driepunter.