Leonie Cornilly van TC In 't Vrije werd op TC Wikings in de kwartfinale uitgeschakeld.
Volledig scherm
Leonie Cornilly van TC In 't Vrije werd op TC Wikings in de kwartfinale uitgeschakeld. © VDB

Sterrentoernooien TC Waregem Gaver en Wikings aan epiloog toe

TennisDe sterrentoernooien van TC Waregem Gaver en TC Wikings zijn aan hun eindfase toe. In beide toernooien was de bezetting eerder aan de matige kant, maar dat maakt de strijd om de eindprijzen er niet minder boeiend om.

 1. City Pirates kegelt eerste nationaler Olympique Charleroi uit de beker, Kenneth Ugoh is matchwinnaar (1-0): “Vertrouwen van de coach maakt verschil”

  City Pirates kegelt eerste nationaler Olympique Charleroi uit de beker, Kenneth Ugoh is matchwin­naar (1-0): “Vertrouwen van de coach maakt verschil”

  Een ding is zeker, verrassingen zijn er altijd wel in de beker en zo ook in Merksem zondagavond. Omwille van de hitte werd de aftrap verlaat naar 19.30 uur en dat bleek een goede beslissing voor City Pirates dat eerste nationaler Olympique Charleroi ontving. Jeugdproduct Kenneth Ugoh tekende rond het half uur voor de 1-0 na een knappe individuele actie en een sterke thuisploeg hield die voorsprong daarna ook vast. Dat heet dan een stunt en dus mogen de piraten zich opmaken voor de volgende ronde waarin tweede nationaler Dikkelvenne op bezoek komt.
 2. Yonas Malede kent na vijf weken afwezigheid “lastig” debuut voor Malinwa: “Ik moet iedereen nog leren kennen”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Yonas Malede kent na vijf weken afwezig­heid “lastig” debuut voor Malinwa: “Ik moet iedereen nog leren kennen”

  Door het uitvallen van Julien Ngoy gunde Danny Buijs nieuwkomer Yonas Malede (22) zijn eerste basisplaats van het seizoen. De Israëliër had het niet onder de markt met twee Cercle-verdedigers voortdurend in zijn nek. Niet onlogisch na vijf weken afwezigheid door een bovenbeenblessure. “Ik ben blij terug te zijn. Volgende week zal ik er fysiek helemaal staan”, reageerde Malede.