Wim Horsten (in het geel) plukt de bal voor de neus van Gregory Carrez van Racing Mechelen.
Volledig scherm
Wim Horsten (in het geel) plukt de bal voor de neus van Gregory Carrez van Racing Mechelen. © Mpics

Sterke Wim Horsten (Turnhout) houdt netten schoon tegen leider Racing Mechelen: “Penaltysave was cruciaal”

voetbal derde nationale BTurnhout bewees zaterdag nog maar eens dat het niet toevallig derde staat. De Binken hielden knap leider Racing Mechelen in bedwang (0-0). Al mochten ze daarvoor wel doelman Wim Horsten bedanken die iets voorbij het halfuur een strafschop stopte.

 1. Ruben Wijgaerts (Schoonbeek-Beverst): “Als de organisatie er staat, kan met dit ploegske alles”
  PREMIUM

  Ruben Wijgaerts (Schoonbeek-Be­verst): “Als de organisa­tie er staat, kan met dit ploegske alles”

  De zege op Witgoor een week geleden, was al een eerste stap op weg naar definitieve redding. Een nieuwe zege zou het team van coach Yves Beckers helemaal over de streep trekken. De ‘golden goal’ die Ruben Wijgaerts in het paasmandje van zijn trainer dropte, zorgde na afloop van de 1-0-zege tegen Pelt alvast voor een uitgelaten stemming. De doelpuntenmaker zag het na het laatste fluitsignaal als volgt: “De terugkeer uit blessure van Reindert Berger verklaart voor een groot deel de rust binnen ons team. Hij is toch de geboren leider die we node drie maanden moesten missen. Hij stuurt, zet onze organisatie achterin en is positioneel enorm belangrijk. En eens onze organisatie er staat, kan het met dit ploegske alle kanten op.”
 1. Paasweekend kondigt zich droog en zonnig aan: ideaal koersweer voor de Trixxo Ster van Zuid-Limburg
  PREMIUM
  Wielrennen Juniores

  Paasweek­end kondigt zich droog en zonnig aan: ideaal koersweer voor de Trixxo Ster van Zuid-Lim­burg

  Nog zeven keer slapen en dan staat de 44ste editie van de Ster van Zuid-Limburg op het programma. Een lange editie, want op vrijdag staat er een proloog op het programma waardoor de belangrijkste rittenkoers voor junioren in ons land een vierdaagse wordt. Een internationale editie ook, want na de promotie tot UCI-koers trekt de Ster de grens over naar Sittard waar vrijdag de openingstijdrit op het programma staat.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.