Louis Naeyaert (Sint-Kruis Brugge) bij de mannen en Julie Sap (Beernem) bij de vrouwen moesten beiden vrede nemen met een vierde plaats in de Kallemoeietriatlon van Beernem. Ze waren wel de beste West-Vlamingen.
Volledig scherm
Louis Naeyaert (Sint-Kruis Brugge) bij de mannen en Julie Sap (Beernem) bij de vrouwen moesten beiden vrede nemen met een vierde plaats in de Kallemoeietriatlon van Beernem. Ze waren wel de beste West-Vlamingen. © Bart Vandenbroucke

Sterke Louis Naeyaert baalt om gemiste podiumplaats in Kallemoeie: “Prijs van leerschool moeten betalen”

triatlonSpanning troef in de Kallemoeietriatlon van Beernem zondagnamiddag. Bij de vrouwen was voormalig Belgisch kampioene Xenia Luxem net als twee jaar geleden duidelijk de beste. Bij de mannen zagen we na de solo van Adam Lambrechts een spannende strijd tussen Lukas Bosmans en Sander Heemeryck, al had Bruggeling Louis Naeyaert in de beginfase het heft in handen. Hij kwam te vroeg de man met de hamer tegen.

  1. FRANCKY DURY kijkt met trots terug op 20 jaar Zulte Waregem (deel 1): “Vijf onvergetelijke hoogtepunten”

    FRANCKY DURY kijkt met trots terug op 20 jaar Zulte Waregem (deel 1): “Vijf onvergete­lij­ke hoogtepun­ten”

    Zaterdag begint SV Zulte Waregem aan de 21ste competitie sinds de fusie tussen Zultse VV en SV Waregem, de 17de opeenvolgende in de hoogste reeks. Francky Dury, die als succescoach liefst achttien en een half van die twintig jaar vanop de eerste rij meemaakte, kijkt samen met ons even in de achteruitkijkspiegel. In deel 1 blikt hij terug op de vijf absolute hoogtepunten, waarvan het mooiste ook zijn grootste ontgoocheling werd. Want echte dieptepunten kende Dury met Essevee eigenlijk niet: “We hebben mindere jaren gehad, maar we wisten ons steeds 5 matchen voor het einde te handhaven en zijn nooit gedegradeerd. Dat zou pas een dieptepunt zijn geweest.”