Ferre Reggers zet een Maaseikse aanval op.
Volledig scherm
Ferre Reggers zet een Maaseikse aanval op. © Dick Demey

Sterk Achel komt niet verder van setwinst tegen Maaseik

Volleybal EML LigaNet als tegen Roeselare is Achel ook tegen Maaseik niet verder gekomen dan setwinst. Er zat nochtans ook nu meer in voor de Noord-Limburgers die Maaseik het mes op de keel zetten. In de derde set eisten de thuisspelers een setbal op bij 23-23, maar scheidsrechter Luts kende het punt toe aan de bezoekers. Achel blijft ook na vier speeldagen puntenloos, Maaseik wordt even leider omdat Roeselare pas zondag in actie komt.

 1. Freddy Loix en Pieter Tsjoen aan de start van de 90ste editie van de Monte-Carlo: “We zijn nog steeds ambitieus”
  AUTOSPORT

  Freddy Loix en Pieter Tsjoen aan de start van de 90ste editie van de Mon­te-Car­lo: “We zijn nog steeds ambitieus”

  De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer Pieter Tsjoen, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio RS Line voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken dus met een zekere ambitie.
 1. Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Geblesseerd op bijzonder slecht moment”
  INDOORHOCKEY

  Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Gebles­seerd op bijzonder slecht moment”

  Antwerp-speelster Laurine Delforge kijkt elk jaar enorm uit naar het zaalhockey, maar deze keer verliep het indoorseizoen voor één van de beste scheidsrechters ter wereld in mineur. Eerst zag ze het WK in Luik geannuleerd worden, vervolgens miste ze door een blessure de laatste speeldagen van de reguliere competitie en mocht ze ook een kruis maken over het EK Indoor II in het Spaanse Ourense.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Hans Omey verpulvert Belgisch record op de 800m indoor bij de masters: “Verbaasd dat het zo vlot liep”
  Atletiek

  Hans Omey verpulvert Belgisch record op de 800m indoor bij de masters: “Verbaasd dat het zo vlot liep”

  Zaterdag heeft Hans Omey (35) voor een absolute topprestatie gezorgd door het Belgisch record op de 800m bij de masters +35 met bijna twee volle seconden te verbeteren. De Waregemnaar klokte een indrukwekkende 1.55.32 en met die tijd kan hij als master nog meer dan behoorlijk zijn mannetje staan tussen het aanstormend jong geweld. “Ik wist niet wat ik kon verwachten, want het was van 2019 geleden dat ik nog eens een 800m gelopen had”, zegt hij.