Stephanie Van Bree (r): "In de finale speelden we onze meest stabiele wedstrijd van het seizoen."
Volledig scherm
Stephanie Van Bree (r): "In de finale speelden we onze meest stabiele wedstrijd van het seizoen." © GEERT TRESIGNIE

Stephanie Van Bree pakt met Britt Ruyssaert de eindoverwinning van de beachmanche in Leuven: “Met zeer veel focus gespeeld”

BeachvolleybalDe vijfde manche van het ‘Belgian Beachvolley Championship’ in Leuven werd gewonnen door Stephanie Van Bree en Britt Ruysschaert. Met een foutloos parcours - zonder setverlies - werd elk duel gewonnen door het Antwerps tweetal. Met zeer veel concentratie werd iedere tegenstrever opzij gezet. Het topduo Cools-Van den Vonder was er niet bij op het Ladeuzeplein. De andere concurrenten waren er wel, daarom blijft dit een knap resultaat.

 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. Limburg op één en twee in GP Denain: winst voor Jasper Philipsen, Jordi Meeus is knap tweede
  Wielrennen profs

  Limburg op één en twee in GP Denain: winst voor Jasper Philipsen, Jordi Meeus is knap tweede

  Jasper Philipsen (Alpecin Fenix) heeft zijn derde overwinning in vijf dagen te pakken. Na winst in het Kampioenschap van Vlaanderen en in Eschborn-Frankfurt, was de prof uit Ham ook de beste in de GP Denain, de mini-versie van Parijs-Roubaix.. Het podium kleurde nog wat meer Limburgs, want Jordi Meeus pakte de tweede plaats. Philipsen is duidelijk in vorm en dat is een goede zaak met het oog op onder meer Parijs-Roubaix. “Maar deze prestatie is geen waardemeter voor de echte kasseiklassieker”, vertelt Philipsen.