De officiële teamfoto van Rupel Boom werd dit seizoen genomen op Tomorrowland.
Volledig scherm
De officiële teamfoto van Rupel Boom werd dit seizoen genomen op Tomorrowland. © Rupel Boom / RV

Stéphane Demets en Rupel Boom 3.0 trekken naar Diegem voor eerste officiële opdracht van het seizoen: “Ik wil doorstoten in de beker”

Voetbal Beker van BelgiëRupel Boom begint zondagnamiddag aan een nieuw hoofdstuk in zijn bestaan. Nadat de Spaanse overname vorig seizoen uitdraaide op een fiasco blies de Amerikaanse overnemer Nathan Crockett de club nieuw leven in. Een nieuwe technische staf onder leiding van coach Stéphane Demets en een fel vernieuwde spelersgroep beginnen dit weekend dus officieel aan hun seizoen. Met de competitieopener van volgende woensdag tegen Ninove in het vooruitzicht wacht zondag de generale repetitie tegen Diegem in het kader van de Beker van België.

 1. Quinten Hermans deelt in Belgische regenboogvreugde: “Mijn job kunnen doen”
  Wielrennen profs

  Quinten Hermans deelt in Belgische regenboog­vreug­de: “Mijn job kunnen doen”

  Quinten Hermans (34ste) deelde mee in de regenboogvreugde van de Belgen na de wereldtitel voor Remco Evenepoel. De Looienaar schoof samen met de wereldkampioen en Stan Dewulf mee in een grote groep. Die bleek achteraf bepalend te zijn voor het verdere koersverloop. “Dit was een prachtig WK met een mooie kampioen, maar vooral een perfect ploegenspel. We zaten waar we moesten zitten. Ik heb mijn job kunnen doen en daar ben ik tevreden mee.”
 2. Henry Odutayo (Eendracht Termien) scoort tweemaal en wordt daarna met een pijnlijke elleboogblessure naar het ziekenhuis gevoerd
  voetbal derde nationale B

  Henry Odutayo (Eendracht Termien) scoort tweemaal en wordt daarna met een pijnlijke elleboog­bles­su­re naar het ziekenhuis gevoerd

  Met twee mooie goals zette spits Henry Odutayo zijn team op weg naar een derde overwinning en de leidersplaats. Toch eindigde de wedstrijd voor Odutayo op een anticlimax. De Termienspeler viel halfweg de tweede helft ongelukkig op zijn elleboog en werd met de ziekenwagen afgevoerd. De wedstrijd lag twintig minuten stil. Termien won uiteindelijk verdiend met 3-1. Ondertussen wacht de club angstig af hoeveel weken het zijn spits zal moeten missen.