Steffy Van Den Haute was tot 2018 zelf actief in het peloton.
Volledig scherm
Steffy Van Den Haute was tot 2018 zelf actief in het peloton. © GDR

Steffy Van den Haute wordt ploegleidster bij S-Bikes Doltcini: “Ik wil nieuwe uitdagingen aangaan”

WielrennenIn het verleden zat Tara Gins al als ploegleidster in de volgwagen, nu neemt S-Bikes Doltcini Steffy Van den Haute op in de technische staf van de ploeg. Tot drie jaar geleden was ze zelf nog actief in het peloton. Nu wil Van den Haute de andere aspecten van de wielersport van meer nabij leren kennen en wordt ze ploegleidster bij de Oost-Vlaamse formatie.

 1. Vandaag finale in Koers zkt. Vrouw: wie van deze tien krijgt een profcontract?

  Vandaag finale in Koers zkt. Vrouw: wie van deze tien krijgt een profcon­tract?

  Met tien schieten ze nog over, de vrouwen die vandaag op het veldritparcours van Ruddervoorde hengelen naar een profcontract bij Starcasino Cycling Team. Met een overweldigende 3.800 inschrijvingen zit Koers zkt. Vrouw in z’n laatste rechte lijn in de speurtocht naar nieuw vrouwelijk talent op de fiets. 3.800... dan begrijpt u: die tien overgebleven dames zijn geen doetjes. “Een Wolfpack 2.0 met alleen maar vrouwen? Laat maar komen.”
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart