Coach Stefan Van Der Bauwhede zou maar wat graag de eindronde willen bereiken, al is van enige druk geen sprake.
Volledig scherm
Coach Stefan Van Der Bauwhede zou maar wat graag de eindronde willen bereiken, al is van enige druk geen sprake. © Jorghé Van Hecke

Stefan Van Der Bauwhede en Sportief Rotselaar houden top drie in het vizier na eerste seizoenshelft: “Achter Herent is nog veel mogelijk"

voetbal tweede provinciale AMet een klinkende overwinning tegen Averbode-Okselaar en een negen op negen op zak kan Sportief Rotselaar met de nodige voldoening terugblikken op de eerste seizoenshelft in tweede A. Meedingen naar de titel lijkt een brug te ver, maar de jonge garde van coach Van Der Bauwhede heeft wel nog altijd uitzicht op de top drie.

  1. Adam Bartos (Maaseik) na de winst tegen Menen: “In Gent moet het beter”
    PREMIUM
    Lotto Volley Liga

    Adam Bartos (Maaseik) na de winst tegen Menen: “In Gent moet het beter”

    Greenyard Maaseik heeft zich woensdag niet verslikt in Menen. Al zat er dat na de eerste set wel aan te komen. De Maaslanders waren niet bij de les en daar profiteerde Menen optimaal van. Pas vanaf de derde set kwam Maaseik op toerental. “Net op tijd, hé”, lacht Adam Bartos. “Het was in het begin van de wedstrijd niet goed. Waarom? Omdat we met de verkeerde ingesteldheid gestart zijn. Winnen tegen Roeselare is geen rode loper. Dat was duidelijk.”