Stefan Brewaeys zag de voorbije maanden heel wat spelers uitvallen en moet met Eine naar beneden kijken.
Volledig scherm
Stefan Brewaeys zag de voorbije maanden heel wat spelers uitvallen en moet met Eine naar beneden kijken. © Geert De Rycke

Stefan Brewaeys (T1 Kwik Eine) zag tal van spelers geblesseerd uitvallen: “Zijn we compleet, dan hebben we een ploeg voor de top vijf”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BDerby in Eine zondag. Kluisbergen Sportief komt op bezoek. De bezoekers mogen al het hele seizoen naar boven kijken. Eine moet, na het 7-1-verlies bij Zeveren, in de gaten houden wat in de staart van het klassement gebeurt.

 1. Dino Hotic (Cercle Brugge) vanavond op Anderlecht: “Nederig blijven, en ons vooral houden aan het plan”

  Dino Hotic (Cercle Brugge) vanavond op Anderlecht: “Nederig blijven, en ons vooral houden aan het plan”

  Cercle Brugge raast aan een sneltreinvaart verder. Nadat het vriend en vijand verbaasde door de Brugse derby met overtuiging naar zich toe te trekken, is de Vereniging ook in 2022 rustig op dat winnaarselan aan het doorgaan. Klinisch, naar het beeld van zijn nieuwe coach Dominik Thalhammer die zich in twee maanden nog maar zelden op enige euforie of zelfs emotie heeft laten betrappen. Tegen Zulte Waregem was Dino Hotic de kleine, grote heerser in groen-zwart. Met een penaltygoal, een assist op hoekschop en een geniale pre-assist bij het orgelpunt in minuut 94. Bij Anderlecht mogen ze zich gewaarschuwd weten.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Coach Fien Callens (VC Oudegem): “Deze nieuwe confrontatie met Oostende wordt een rechtstreekse strijd voor een plaats in de play-offs”
  VROUWENVOLLEYBAL LIGA A

  Coach Fien Callens (VC Oudegem): “Deze nieuwe confronta­tie met Oostende wordt een recht­streek­se strijd voor een plaats in de play-offs”

  VC Oudegem en Oostende ontmoeten elkaar zaterdag voor de vierde keer tijdens dit volleybalseizoen. Iedereen herinnert zich ongetwijfeld de vorige spannende confrontaties. Vooral de 3-2-zege van Oudegem - na een 1-2-achterstand tijdens de competitiematch - en de extra golden set tijdens de halve finale van de Belgische beker, met een bloedstollend einde gewonnen door het team van coach Callens, zitten nog fris in het geheugen.