Gianni Vermeersch aan de slag in het Vlaamse voorjaar: bevestigt hij in de Giro zijn toptienplaatsen van Harelbeke en de Ronde?
Volledig scherm
Gianni Vermeersch aan de slag in het Vlaamse voorjaar: bevestigt hij in de Giro zijn toptienplaatsen van Harelbeke en de Ronde? © VDB

Stefaan Vermeersch kijkt uit naar het Girodebuut van zoon Gianni: “We zijn benieuwd, maar ik verwacht er wel iets van”

wielrennen profsCrosser – of moeten we stilaan zeggen ex-crosser – Gianni Vermeersch (28) begint zaterdag in Turijn aan zijn eerste grote ronde. Vader Stefaan, met drie zeges ‘mister Kattekoers’, is benieuwd hoe zijn zoon het in de Giro gaat doen.

  1. Noord-Limburgse Q1 Trackracing verzamelt zeges en podia in Francorchamps. “Hier hebben we een ganse winter naar toe gewerkt”
    Autosport

    Noord-Limburgse Q1 Trackra­cing verzamelt zeges en podia in Francor­champs. “Hier hebben we een ganse winter naar toe gewerkt”

    Q1 Trackracing stond afgelopen weekend voor één van de grootste uitdagingen in zijn nog jonge bestaan. Het Belgische team zette in Spa-Francorchamps bij de tweede afspraak van de GT Cup Open Europe namelijk vier exemplaren in van de Porsche 911 GT3 Cup. Het werd een weekend waarin de troepen van Edgard Terium overladen zouden worden met eremetaal.