Rembert Torhout-middenman Wouter Verhelst, toch fit voor de topper tegen Balti, verrast Kortrijk-spelers Ewout Bonne, Michiel Vandecappelle en Douwe De Deygere.
Volledig scherm
Rembert Torhout-middenman Wouter Verhelst, toch fit voor de topper tegen Balti, verrast Kortrijk-spelers Ewout Bonne, Michiel Vandecappelle en Douwe De Deygere. © VDB

Stefaan Decoster met Rembert Torhout steviger op kop na winst in topper: “Als je de kans krijgt om kampioen te spelen mag je het niet laten liggen”

VOLLEYBAL TWEEDE NATIONALEIn tweede nationale had Rembert Torhout slechts drie sets nodig in de topper tegen Balti Kortrijk om voor de negende keer op rij te winnen: 30-28, 25-21 en 25-23. In de tussenstand telt Rembert nu 7 punten meer dan Balti.

  1. Sportief manager Jef Byloos (SK Tongeren): “Geen drama maken over zware nederlaag bij Jong KV Mechelen B”
    voetbal 2NB

    Sportief manager Jef Byloos (SK Tongeren): “Geen drama maken over zware nederlaag bij Jong KV Mechelen B”

    Met de verplaatsing naar Bornem om het duel aan te gaan met Jong KV Mechelen B wisten ze bij SK Tongeren dat het een zware opdracht ging worden. De Eburonen moesten een aantal vaste basisspelers missen. Toch was er geen vuiltje aan de lucht bij de rust, maar in de tweede helft kon de thuisploeg het verschil maken en met ruime 4-1-cijfers de drie punten in eigen huis houden.