Rembert Torhout-middenman Wouter Verhelst, toch fit voor de topper tegen Balti, verrast Kortrijk-spelers Ewout Bonne, Michiel Vandecappelle en Douwe De Deygere.
Volledig scherm
Rembert Torhout-middenman Wouter Verhelst, toch fit voor de topper tegen Balti, verrast Kortrijk-spelers Ewout Bonne, Michiel Vandecappelle en Douwe De Deygere. © VDB

Stefaan Decoster met Rembert Torhout steviger op kop na winst in topper: “Als je de kans krijgt om kampioen te spelen mag je het niet laten liggen”

VOLLEYBAL TWEEDE NATIONALEIn tweede nationale had Rembert Torhout slechts drie sets nodig in de topper tegen Balti Kortrijk om voor de negende keer op rij te winnen: 30-28, 25-21 en 25-23. In de tussenstand telt Rembert nu 7 punten meer dan Balti.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.