De technische staf van Varsenare met (vlnr.) Yannick Bousson (sportief verantwoordelijke), Stefaan Ameel (T1), Steven Lampo (T2) en Danny De Coninck (algemeen coördinator).
Volledig scherm
De technische staf van Varsenare met (vlnr.) Yannick Bousson (sportief verantwoordelijke), Stefaan Ameel (T1), Steven Lampo (T2) en Danny De Coninck (algemeen coördinator). © Steve Dinneweth SDDH

Stefaan Ameel wordt hoofdtrainer van FC Varsenare dat ook met B-ploeg uitpakt

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE ABij tweedeprovincialer KFC Varsenare neemt Stefaan Ameel de functie van hoofdtrainer over van Jo Cappelle. De vereniging brengt straks ook een tweede elftal in competitie.

 1. Jeugdproduct Thibeau Degeest kijkt tegen herstel van negen maanden aan na zware blessure: “Alleen de timing kon slechter”
  voetbal eerste provinciale

  Jeugdpro­duct Thibeau Degeest kijkt tegen herstel van negen maanden aan na zware blessure: “Alleen de timing kon slechter”

  Dan moet je door corona maandenlang wachten om eindelijk weer het groene gras te voelen en te ruiken, om tijdens één van de eerste oefenstondes heel ongelukkig de voorste kruisbanden te scheuren. Het overkwam pechvogel Thibeau Degeest van eersteprovincialer KHO Bierbeek, die nu tegen een inactiviteit van minstens negen maanden aankijkt.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Triatlon van Lievegem in laatste instantie alsnog afgelast: “Nooit gedacht aan een annulatie”

  Triatlon van Lievegem in laatste instantie alsnog afgelast: “Nooit gedacht aan een annulatie”

  De triatlon van Lievegem van aanstaande zaterdag gaat dan toch niet door. Ondanks het feit dat de organisatie deze week groen licht kreeg, dook er toch kritiek op en kwamen er zelfs enkele officiële klachten binnen. In samenspraak met het gemeentebestuur en lokaal burgemeester Tony Vermeire werd daarom beslist om het event naar een nog te bepalen datum in juni te verplaatsen. “Dat we na onze briefing van deze week zoveel kritiek en zelfs officiële klachten gingen krijgen uit diverse hoeken, inclusief deelnemers, hadden we nooit durven denken. De twijfels namen toe en daarom beslisten we in laatste instantie om alsnog te schuiven met de datum. Alles stond nagenoeg klaar”, geeft organisator Sam Govaert aan.
 1. Roberto Martínez: “We zullen de beste Eden Hazard zien op het EK”
  Play
  Rode Duivels
  4

  Roberto Martínez: “We zullen de beste Eden Hazard zien op het EK”

  10:49
 2. Bekijk hier de hoogtepunten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campenaerts en de vreemde opgave van Ewan
  Play
  Giro
  3

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campe­naerts en de vreemde opgave van Ewan

  15 mei