Stefaan Ameel en Varsenare staan tweede op vier punten van leider Veurne: “We ambiëren een plek bij de top vijf en dan zien we wel.”
Volledig scherm
Stefaan Ameel en Varsenare staan tweede op vier punten van leider Veurne: “We ambiëren een plek bij de top vijf en dan zien we wel.” © VDB

Stefaan Ameel (FC Varsenare) kijkt uit naar topper tegen Jabbeke: “Ik verwacht weer een mooie wedstrijd met aanvallend voetbal”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE AFC Varsenare sloot het voorbije kalenderjaar, na een 9 op 9, af op een knappe tweede stek in tweede provinciale A. Zaterdagavond staat de topper tegen rechtstreeks concurrent Jabbeke op het programma. Varsenare en Jabbeke tellen allebei 31 punten na 16 speeldagen. Leider Veurne telt 4 punten meer.

 1. Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met zes op zes leidersduo op de hielen: “De titelstrijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PO1

  Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met zes op zes leidersduo op de hielen: “De titel­strijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”

  KRC Genk Ladies heeft de start in PO1 niet gemist. Met overwinningen tegen leider OHL en Club Brugge doen de Genkies goede zaken in de rangschikking. De kloof met de top is haast gedicht. Ook Anderlecht ging gisteravond met 1-0 onderuit tegen Standard. Met vijf teams op een zakdoek ligt de titelstrijd weer volledig open.
  Genk
 2. Voormalig voetbalprof Tim De Meersman wordt nieuwe coach van Eendracht Houtem: “Garantie voor kwalitatief en modern voetbal”
  PREMIUM
  Voetbal tweede provinciale B

  Voormalig voetbal­prof Tim De Meersman wordt nieuwe coach van Eendracht Houtem: “Garantie voor kwalita­tief en modern voetbal”

  Voormalig voetbalprof Tim De Meersman wordt vanaf 4 april de nieuwe coach van tweedeprovincialer Eendracht Houtem. Nadat T1 Björn Van Den Bossche begin deze maand na onenigheid met het bestuur per direct opstapte, nam zijn assistent Giovanni Bodenghien tijdelijk die rol over. De voormalige T2 won nadien elke match met Houtem, maar zet nu een stap terug om plaats te maken voor De Meersman.