Linksachter Stef Vervoort blijft voor Houtvenne een belangrijke schakel.
Volledig scherm
Linksachter Stef Vervoort blijft voor Houtvenne een belangrijke schakel. © Mpics

Stef Vervoort keert met KFC Houtvenne terug naar ’t Kuipje van Westerlo: “Het zal anders zijn, maar de mooie jeugdherinneringen blijven”

Voor KFC Houtvenne is het nieuwe seizoen vorige week van start gegaan. Al blijft het, in afwachting van de echte voorbereiding, bij een gezapig intermezzo, met korte sessies. Bovendien ligt er op sportief vlak nog werk op de planken om de vrijgekomen plaatsen op te vullen.

 1. Siegerd Degeling neemt zijn team op sleeptouw: “Eendracht Termien kampioen? Het moet er eens van komen, hé”
  Voetbal provinciaal

  Siegerd Degeling neemt zijn team op sleeptouw: “Eendracht Termien kampioen? Het moet er eens van komen, hé”

  Na twee trainingsperiodes en oefenduels tegen Bregel Sport en KRC Genk, ging Eendracht Termien afgelopen week de laatste rechte lijn in richting competitiestart. Termien zag tijdens het tussenseizoen enkele ervaren routiniers vertrekken, maar compenseerde dit met het aantrekken van spelers die op een hoger niveau hun strepen verdienden. Volgende zondag start Termien de bekercompetitie op het veld van derde provincialer Grimbie 69.
 2. Cercle Brugge gaat met goal van Olivier Deman de regenbreak in: “Dinsdag dit resultaat over de streep trekken”
  Voetbal 1A

  Cercle Brugge gaat met goal van Olivier Deman de regenbreak in: “Dinsdag dit resultaat over de streep trekken”

  Voor Cercle Brugge begon de competitie 2021-22 vorige zaterdag om 18u30. Als alles goed gaat, eindigt de eerste partij komende dinsdag iets over 20u35. Stortregens waren spelbreker op het Kiel, waar scheidsrechter Boucaut in minuut 55 de partij schorste en uiteindelijk niet liet herbeginnen. “Jammer, maar begrijpelijk”, was de teneur in het groen-zwarte kamp. Dinsdag verdedigt Cercle Brugge in de resterende 35 minuten de 0-1-voorsprong waarmee ze het Kiel verlieten.