Stef Laurens speelde aardig wat minuten bij Lokeren-Temse, toch koos hij bij SK Sint-Niklaas voor een niveautje lager. "Ik wou naar een ploeg waar ik vrijwel zeker ben van een basisplaats."
Volledig scherm
Stef Laurens speelde aardig wat minuten bij Lokeren-Temse, toch koos hij bij SK Sint-Niklaas voor een niveautje lager. "Ik wou naar een ploeg waar ik vrijwel zeker ben van een basisplaats." © Geert De Rycke

Stef Laurens debuteert allicht bij SK Sint-Niklaas: “Ons niet wegsteken, ook al zijn we de underdog”

voetbal derde nationale AVan Daknam naar de Meesterstraat: Stef Laurens (24) wisselde Lokeren-Temse tijdens de winterstop in voor SK Sint-Niklaas - op zoek naar speelminuten. Vanavond viert hij hoogstwaarschijnlijk zijn debuut: “De stap naar derde nationale deed me twijfelen, maar ik zie dat er kwaliteit in deze kern zit.”

  1. PW Diest kan deze week voor de tweede keer in zijn bestaan geschiedenis schrijven: “Wij gaan voluit voor de dubbel”
    tafeltennis

    PW Diest kan deze week voor de tweede keer in zijn bestaan geschiede­nis schrijven: “Wij gaan voluit voor de dubbel”

    De absolute top van het Belgische tafeltennis verzamelt zich deze week in het Peter Dorlandcentrum, waar thuisploeg PW Diest voor de tweede keer in zijn bestaan geschiedenis kan schrijven door de dubbel te pakken. Woensdagavond wordt er gestreden met PP Castelloise voor de nationale landstitel. En het toeval bepaalde dat er amper een dag later ook de bekerfinale tegen Sokah Hoboken op het programma staat.