Stef De Reys komt bij Veltem eindelijk aan spelen toe na vier jaar de bank warm te houden.
Volledig scherm
Stef De Reys komt bij Veltem eindelijk aan spelen toe na vier jaar de bank warm te houden. © Jorghé Van Hecke

Stef De Reys staat met HO Veltem voor degradatietopper tegen Tervuren-Duisburg: “Het moet nu gebeuren”

voetbal eerste provincialeD-day voor HO Veltem komende zondag met de degradatietopper tegen concurrent Tervuren-Duisburg in het verschiet. Winnen is eigenlijk een must om op termijn onderin de klassering weg te geraken, maar de groenhemden kunnen zich alvast optrekken aan het bemoedigende gelijkspel tegen nummer twee Melsbroek.

 1. Ypres Historic Regularity blijft spannend na eerste dag
  AUTOSPORT

  Ypres Historic Regularity blijft spannend na eerste dag

  De openingsavond van de derde editie van de Ypres Historic Regularity werd verreden in kletsnatte omstandigheden. In combinatie met het erg hoge ritme, met een closed road stage in Boezinge en 8 regelmatigheidsritten in de regio kust-Diksmuide, en de nacht, was het een verraderlijke openingsetappe. Enkele tenoren lieten zich verrassen, wat resulteert in een verrassende leidersplaats voor Eddy Snaet en Filip Deplancke in hun Porsche 911.
 2. Christian Chtuka (HC Tongeren): “De nieuwe fusieclub van Hasselt en Tongeren is ‘HUBO HANDBAL’ in groen en zwart”

  Christian Chtuka (HC Tongeren): “De nieuwe fusieclub van Hasselt en Tongeren is ‘HUBO HANDBAL’ in groen en zwart”

  De kogel is door de kerk. Enkele maanden geleden kondigden Initia Hasselt en Handbal Tongeren aan te fusioneren. Achter de schermen werd er door de verantwoordelijken van beide clubs hard gewerkt. De nieuwe naam is Hubo Handbal met als kleuren zwart en groen. Als clublogo is gekozen voor een arend, in het roodblauw van hoofdsponsor Hubo. Voor meer tekst en uitleg zorgt Community Manager Christian Chtuka (49) van HC Tongeren.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.