Drie jaar was het voor Lisa Vandeputte geleden dat ze nog tussen de palen stond. Op White Star Woluwe deed ze vorige week haar wederoptreden.
Volledig scherm
Drie jaar was het voor Lisa Vandeputte geleden dat ze nog tussen de palen stond. Op White Star Woluwe deed ze vorige week haar wederoptreden. © Geert De Rycke

Stand-in Lisa Vandeputte voor Silke Baccarne (Eendracht Aalst Ladies): “Ik kon de ploeg toch niet in de steek laten”

vrouwenvoetbal Super League • PO2Silke Baccarne werd succesvol geopereerd aan het kuitbeen. De Aalsterse doelvrouw wacht een revalidatie van drie maanden en zal wellicht fit geraken tegen de aanvang van het nieuwe seizoen. Intussen doet Eendracht Aalst Ladies een beroep op Lisa Vandeputte. Ze was gestopt met voetballen en maakte als teammanager deel uit van de technische staf. De West-Vlaamse deed op White Star Woluwe haar wederoptreden en staat ook nu dinsdagavond op Charleroi tussen de palen.

 1. BK-manche van Kortrijk verhuist van de Grote Markt naar De Lange Munte: “Het wordt een nieuw beachfestijn”
  BEACHVOLLEYBAL

  BK-manche van Kortrijk verhuist van de Grote Markt naar De Lange Munte: “Het wordt een nieuw beachfes­tijn”

  De tweede manche van het ‘Belgian Beachvolley Championship’ wordt komend weekend in Kortrijk gespeeld. Niet op de Grote Markt zoals het jarenlang de traditie was, maar wel naast het sportcomplex ‘De Lange Munte’. De Kortrijkse sporthal wordt stilaan een volleybaltempel, want vorige week waren de Red Dragons daar nog actief voor de ‘Final Four van de Golden League’. De vele volleybalactiviteiten vinden nu buiten plaats, op de mooi aangelegde zandterreinen.
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.