Stan Vandenbrande stroomde enkele jaren geleden van de jeugd door naar de A-kern.
Volledig scherm
Stan Vandenbrande stroomde enkele jaren geleden van de jeugd door naar de A-kern. © Geert Tresignie

Stan Vandenbrande oefent met Pepingen-Halle tegen Ninove: “Voorbereiding loopt als een trein”

Voetbal tweede nationale BDrie weken trainingsarbeid hebben de spelers van Pepingen-Halle al aardig op weg gezet in de richting van het nieuwe kampioenschap. Het wegvallen van de stage in Nederland werd goed opgevangen. De eerste oefenduels werden gewonnen. Woensdag volgt een derde testmatch in Ninove.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. SV Anzegem-doelman Jonas Uytterhaegen is op zijn hoede voor Overijse: “Heel gefocust voetballen én de kansen afmaken”
  Voetbal derde Nationale A

  SV Anzegem-doel­man Jonas Uytterhae­gen is op zijn hoede voor Overijse: “Heel gefocust voetballen én de kansen afmaken”

  SV Anzegem begon goed aan het seizoen in derde nationale A. Met een 6 op 9 staat het op een verdienstelijke zesde plaats in de rangschikking. KHO Wolvertem-Merchtem werd in de seizoensopener met 2-0-verliescijfers huiswaarts gestuurd en ook in St.-Genesius-Rode werd met 0-4 gewonnen tegen KFC Rhodienne-De Hoek. Op Voorde-Appelterre wilde het vorige week niet zo goed lukken en werd er met 2-0 verloren.