Stan Vandenbrande hoopt de komende maanden zich in de kijker te kunnen blijven spelen.
Volledig scherm
Stan Vandenbrande hoopt de komende maanden zich in de kijker te kunnen blijven spelen. © Geert Tresignie

Stan Vandenbrande met Pepingen-Halle naar Lille: “Het is aan mij om me te blijven bewijzen”

Voetbal Tweede Nationale BZaterdagavond werkt Pepingen-Halle de laatste verplaatsing van het jaar af. De ploeg gaat in Lille op zoek naar een nieuwe driepunter. Op papier belooft het een evenwichtige wedstrijd te worden. De fusieploeg staat na veertien wedstrijden op een gedeelde elfde plaats. Lille heeft een puntje meer en staat een plaats hoger in tweede nationale B.

  1. DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team stelt nieuwe rensters voor: “We willen er in de toekomst staan als continentale UCI-ploeg”

    DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team stelt nieuwe rensters voor: “We willen er in de toekomst staan als continenta­le UCI-ploeg”

    Dat menselijkheid én ambitie hand in hand gaan in het vrouwenwielrennen, bewijst DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team. Het vrouwenteam, dat teamspirit hoog in het vaandel heeft, wil doorgroeien als een continentale UCI-ploeg. Samen met zijn enthousiaste partner Marieke de Groot, die zelf actief is als renster in de ploeg, is manager van de ploeg Stijn Peelman uit regio Wetteren vastberaden om het veelbelovende team verder te laten groeien in het vrouwenwielrennen.