Stan Dens (tussen zijn broer Tuur en zijn mama) behaalde na meerdere ereplaatsen in Rotselaar zijn eerste seizoenszege.
Volledig scherm
Stan Dens (tussen zijn broer Tuur en zijn mama) behaalde na meerdere ereplaatsen in Rotselaar zijn eerste seizoenszege. © Photo News

Stan Dens behaalt in Rotselaar zijn eerste overwinning van het seizoen: “Winnen voor eigen volk is mooi”

Wielrennen junioresHet heeft even geduurd, maar Stan Dens heeft in zijn eigen gemeente Rotselaar de eerste overwinning van het seizoen kunnen binnenhalen. Hij zegevierde voor Niel Meulemans en de Duitser Tobias Müller. De komende weken zal Dens het geweer van schouder veranderen. Het weggebeuren moet stilaan plaatsmaken voor de piste.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Gilles Vercruysse terug onder de lat bij KVK Westhoek: “Ik ben nog jong en wil ervoor gaan”
  Voetbal tweede nationale A

  Gilles Vercruysse terug onder de lat bij KVK Westhoek: “Ik ben nog jong en wil ervoor gaan”

  KVK Westhoek speelt zondag thuis tegen Cercle Brugge B. Het team van de Vereniging is nieuw in de reeks en staat knap op de vierde plaats. “Het gaat om een jonge en blijkbaar heel goede ploeg”, geeft doelman Gilles Vercruysse aan. “Voetballend gaan ze zeker even goed zijn als ons en misschien zelfs nog beter. Op kracht en fysiek gaan wij misschien beter uit de verf komen.”