Stallone Limbombe in actie tegen Lommel.
Volledig scherm
Stallone Limbombe in actie tegen Lommel. © Belga

Stallone Limbombe en Lierse kunnen zich naar tweede plaats hijsen: “Waarom niet meer beogen dan rustig seizoen?”

Voetbal 1BVan alle spelers van Lierse heeft Stallone Limbombe wat ons betreft de grootste ‘star quality’. Limbombe heeft een actie in huis én hij durft zijn ambities uitspreken. “Waarom zouden we niet meer mogen beogen dan gewoon een rustig seizoen?”, oppert de 30-jarige winger.

 1. VDK Gent wordt alleen leider na winst tegen Michelbeke: “Middenspeelsters maakten het verschil”
  Volleybal Liga A Vrouwen

  VDK Gent wordt alleen leider na winst tegen Michelbeke: “Midden­speel­sters maakten het verschil”

  Saturnus Michelbeke is er niet in geslaagd om te stunten tegen VDK Gent. De roodhemden van coach Audry Frankart speelden een al bij al verdienstelijke match in de Oost-Vlaamse derby, maar eens te meer bleek dat de ploeg iets te weinig kwaliteit aan boord heeft om tegen de toppers punten te pakken. VDK Gent komt door de derde opeenvolgende zege alleen aan de leiding nadat concurrent Asterix een punt liet liggen tegen Oudegem.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?