Patrick Selleslagh bij zijn Mercedes AMG-GT4 luttele momenten voor de start in Monza.
Volledig scherm
Patrick Selleslagh bij zijn Mercedes AMG-GT4 luttele momenten voor de start in Monza. © SRT

SRT start met goede prestaties in GT4 European Series in Monza

autosportSelleslagh Racing Team uit Merchtem is ondertussen één van de vaste waarden van de GT4 European Series geworden en ook in 2021 is het team van vader en zoon Selleslagh weer prominent aanwezig op het Europese autosporttoneel. SRT zet twee Mercedes-AMG GT4 in, de #34 voor de jonge Belg O’Neill Muth uit Dilbeek en de al even jonge Italiaan Luca Bosco, terwijl we in de #35 de Antwerpenaar Sven Van Laere en nog een man uit de Vlaamse rand, Johan Vannerum, met ambities in AM-Cup zien starten.

 1. Dries Wuytens degradeert naar 1B met Waasland-Beveren: “Onbegrijpelijk, die twee verschrikkelijke matchen”
  VOETBAL 1A

  Dries Wuytens degradeert naar 1B met Waas­land-Beveren: “Onbegrij­pe­lijk, die twee verschrik­ke­lij­ke matchen”

  In zak en as. Voor Waasland-Beveren is het negende seizoen in eerste klasse één lange lijdensweg geweest en geheel naar het beeld van de volledige campagne liep het finaal mis voor de Leeuwen zaterdag tegen Seraing. De immense teleurstelling om de degradatie hield iedereen op de Freethiel in zijn greep. “Onbegrijpelijk dat we twee zulke slechte matchen speelden”, zucht kapitein Dries Wuytens.
 2. Jean Max (KMR Biesen): “Kunstgrasveld bezorgt de club een nieuw elan”
  voetbal derde provinciale A

  Jean Max (KMR Biesen): “Kunstgras­veld bezorgt de club een nieuw elan”

  Dat heel wat verenigingen last ondervinden van de pandemie die ons nu al maanden in haar greep houdt, hoeft allicht geen betoog. Dat er ook clubs zijn, die een positief verhaal kunnen schrijven, wekt niet alleen onze interesse op. Jean Max (66), volgend seizoen vijftig jaar bij KMR Biesen aangesloten, wordt de laatste weken veelvuldig aangesproken op de werken die de gezellige thuishaven van derdeprovincialer KMR Biesen binnenkort zullen verfraaien.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei