Spouwen-Mopertingen juicht tijdens één van de laatste matchen van het voorbije - stopgezette - seizoen. Mogelijk zit er een nieuwe, versterkte toekomst samen met Bilzen-Waltwilder in.
Volledig scherm
Spouwen-Mopertingen juicht tijdens één van de laatste matchen van het voorbije - stopgezette - seizoen. Mogelijk zit er een nieuwe, versterkte toekomst samen met Bilzen-Waltwilder in. © Borgerhoff

Spouwen-Mopertingen en Bilzen-Waltwilder praten over fusie

voetbalSpouwen-Mopertingen (tweede nationale) en Bilzen-Waltwilder (eerste provinciale) hebben de intentie om samen te gaan. Maar een definitieve beslissing is er nog niet. “Daarvoor is het te vroeg. Dit gaat vooral over mensen. En het is dan ook zaak om iedereen mee te krijgen in dat verhaal”, vertelt voorzitter Luc Janssen van Spouwen-Mopertingen.

 1. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 2. Voormalige rallybelofte Polle Geusens maakt comeback op circuit. “Ik reed tot hiertoe geen meter op circuit”
  Autosport

  Voormalige rallybelof­te Polle Geusens maakt comeback op circuit. “Ik reed tot hiertoe geen meter op circuit”

  Na het spijtige nieuws dat Leuvenaar Walter Cleynhens wegens herhaalde hartproblemen verstek moest geven voor de eerste races in de Fiesta Sprint Cup, ziet hij zich nu op doktersadvies ook verplicht een kruis te zetten over een terugkeer in competitie. Achter het stuur van de vrijgekomen #96 Fiesta van Ford Peerlings neemt tijdens het weekend van de Spa Euro Race niemand minder dan Polle Geusens plaats.
 1. Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

  Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

 2. De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga
  Play
  HLN SPORTCAST

  De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga