Karel Baillius kan zich niet langer vinden in de werking van Eendracht Aalst 2.0.
Volledig scherm
Karel Baillius kan zich niet langer vinden in de werking van Eendracht Aalst 2.0. © Geert De Rycke

Sportief verantwoordelijke Karel Baillius en financieel medewerker Geert Angenon nemen ontslag bij Eendracht Aalst Ladies

vrouwenvoetbal super leagueOpschudding bij Eendracht Aalst Ladies, waar sportief verantwoordelijke Karel Baillius en financieel medewerker Geert Angenon ontslag namen. CEO Johnny Dierick stopt zijn activiteiten, maar wordt wel erevoorzitter. De werking van de vrouwenafdeling van de club komt als gevolg van de ontslagen volgens algemeen voorzitter Patrick Le Juste niet in het gedrang. “Het budget wordt met vijftig procent opgekrikt en de ambitie is play-off 1 spelen”, aldus de Aalsterse preses.

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. SK Nieuwkerke moet op zoek naar nieuwe trainer: “Pedro Nolf haakt af door zware problemen met de rug”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  SK Nieuwkerke moet op zoek naar nieuwe trainer: “Pedro Nolf haakt af door zware problemen met de rug”

  Middenin de voorbereiding moet tweedeprovincialer SK Nieuwkerke al op zoek naar een nieuwe trainer. Pedro Nolf doet niet meer verder wegens aanhoudende problemen met de rug. “We zoeken een opvolger die niet autoritair is of boven de groep staat, maar het familiaal aspect van onze club respecteert”, aldus sportief verantwoordelijke Danny Vandenberghe. “Iemand die de bende begeleidt.”