Na het vertrek van een aantal sterkhouders staat sportief verantwoordelijke Karel Baillius voor een hels karwei met een beperkt budget een competitieve kern samen te stellen.
Volledig scherm
Na het vertrek van een aantal sterkhouders staat sportief verantwoordelijke Karel Baillius voor een hels karwei met een beperkt budget een competitieve kern samen te stellen. © Geert De Rycke

Sportief verantwoordelijke Karel Baillius (Eendracht Aalst Ladies): “Hier krijgen jonge talenten de kans op het hoogste niveau”

vrouwenvoetbal super leagueEendracht Aalst Ladies verdedigt nu dinsdagavond op White Star Woluwe haar gedeelde leidersplaats in play-off 2. Intussen wordt werk gemaakt van een competitieve spelerskern voor het komende seizoen. Een hels karwei is dat voor sportief verantwoordelijke Karel Baillius, want Daisy Baudewijns (Club Brugge), Margaux Van Ackere (Zulte Waregem), Tiana Andries (FC Heist), Tiffanie Vanderdonckt (KV Mechelen) en Stéphanie Van Gils (?) verlaten de club. “We proberen dat op te vangen met het aantrekken van vooral jeugdige talenten”, zegt Baillius.

  1. Baele en Skevin triomferen in halve triatlon van Lievegem: “Dit belooft voor de rest van ons seizoen”
    TRIATLON

    Baele en Skevin triomferen in halve triatlon van Lievegem: “Dit belooft voor de rest van ons seizoen”

    De eerste halve triatlon in ons land leverde zaterdag vooral bij de mannen een spannende wedstrijd op. Met de winst van West-Vlaming Sybren Baelde en de Gentse Kroatische Sonja Skevin pakte het Oost-Vlaamse LTTD-Oilservice team een dubbelslag. Baelde maakte het af in de afsluitende loopproef, terwijl Skevin van start tot finish de vrouwenwedstrijd domineerde. “Deze eerste seizoenswinst belooft voor de rest van ons seizoen”, vertelden beiden na afloop glunderend.