Voor sportief verantwoordelijke Cris Lion is het beter om het seizoen gewoon stop te zetten, want zelfs een heenronde afwerken geeft wat hem betreft een vertekend beeld.
Volledig scherm
Voor sportief verantwoordelijke Cris Lion is het beter om het seizoen gewoon stop te zetten, want zelfs een heenronde afwerken geeft wat hem betreft een vertekend beeld. © Tresignie

Sportief verantwoordelijke Cris Lion van Wolvertem Merchtem vindt dat seizoen best wordt stopgezet: “Het gezond verstand moet nog steeds primeren”

voetbal derde nationale ABij heel wat amateurploegen blijft het al dan niet heropstarten van de competitie hét gespreksonderwerp nummer één. Zo ook bij derdenationaler Wolvertem Merchtem, dat vier punten wist te sprokkelen uit de eerste vier matchen. Sportief verantwoordelijke Cris Lion vindt dat de gezondheid en het logisch verstand moet primeren en staat niet weigerachtig tegenover een volledige stopzetting.

 1. Lotte De Quick (VDK Gent): “Duel met Ladies Volley Limburg is belangrijk, maar er kan nog veel gebeuren tot play-offs”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Lotte De Quick (VDK Gent): “Duel met Ladies Volley Limburg is belangrijk, maar er kan nog veel gebeuren tot play-offs”

  De Limburgse fusieploeg Jaraco As-Tongeren werd bij de start van de volleybalcompetitie steevast bij de titelkandidaten gerekend. Zelfs na een opgesplitste start - waarbij Limburg Volley Ladies later aan de competitie begon - blijft de status van de ploeg uit As-Tongeren ongewijzigd. Zaterdag ontvangt VDK Gent dit topteam uit Limburg. Het wordt een unieke kans om de Gentse ambities waar te maken.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus

 2. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal