Lokeren-Temse ging de boot in op het veld van Petegem. Davy Joye (r.) draaide een hoekschop in één tijd binnen.
Volledig scherm
Lokeren-Temse ging de boot in op het veld van Petegem. Davy Joye (r.) draaide een hoekschop in één tijd binnen. © Robby Verdickt

Sportief directer Steven De Proost (Lokeren-Temse) na nieuwe nederlaag:“Het is te weinig”

voetbal tweede nationale ALokeren-Temse is het noorden kwijt. Voor de derde keer op rij ten onder: 2-0 op Petegem na een zwakke tweede helft. Op het veld puurden de Waaslanders één punt uit hun laatste vier wedstrijden. ‘Project titel’ staat on hold.

 1. Matthiece Nelissen (Sporting Hasselt): “Blij met broodnodige derbyzege tegen SK Tongeren”

  Matthiece Nelissen (Sporting Hasselt): “Blij met broodnodi­ge derbyzege tegen SK Tongeren”

  In het burenduel tussen Sporting Hasselt en SK Tongeren waren de belangen groot. Beide teams hadden nood aan een overwinning. Bij de Eburonen moest Jef Byloos inspringen, nadat Marco Pauls zelf ontslag had genomen. SK Tongeren zit in de hoek waar de klappen vallen. Dame Fortuna koos voor het andere kamp. Sporting met een uitblinkersrol voor Matthiece Nelissen (24) hield, na een 2-0 overwinning, de gouden punten in Hasselt.
 2. Jonathan Goudeseune is klaar voor CrossCup in Roeselare: “Zo hoog mogelijk eindigen”
  Veldlopen

  Jonathan Goudeseune is klaar voor CrossCup in Roeselare: “Zo hoog mogelijk eindigen”

  Zondag wordt in Roeselare de West-Vlaamse manche van de CrossCup afgewerkt. Traditioneel is het ook de kwalificatiewedstrijd voor het EK veldlopen dat op 12 december in het Ierse Dublin wordt georganiseerd. Bij de mannen wordt het aan West-Vlaamse kant vooral uitkijken naar Ieperling Jonathan Goudeseune. De 23-jarige atleet van FLAC gaf in Mol met een knappe zesde plaats alvast zijn visitekaartje af. “De vorm is goed, maar een EK-selectie lijkt me niet realistisch”, klinkt het.