Thomas Sprengers, op dit beeld in de Benelux Tour in een vlucht met Arjen Livyns en Sam Bewley, moet op zoek naar een andere ploeg.
Volledig scherm
Thomas Sprengers, op dit beeld in de Benelux Tour in een vlucht met Arjen Livyns en Sam Bewley, moet op zoek naar een andere ploeg. © Photo News

Sport Vlaanderen-Baloise verlengt contracten van Thomas Sprengers (31) en Thimo Willems (25) niet

WIELRENNEN PROFSSport Vlaanderen-Baloise werkt nog een paar koersen in Frankrijk en Nederland af. Daarna begint voor renners en staf een rustperiode. De Vlaamse opleidingsploeg neemt afscheid van Thomas Sprengers en Thimo Willems.

  1. Lyra-Lierse in aanloop naar de absolute topper tegen Hoogstraten: “Nog niet beslissend, maar misschien kan je er wel iets uit meenemen”

    Ly­ra-Lier­se in aanloop naar de absolute topper tegen Hoogstra­ten: “Nog niet beslissend, maar misschien kan je er wel iets uit meenemen”

    Dit weekend wordt er niet gevoetbald in 1ste amateur, maar wel in 2de, waar een heuse topper op het programma staat. Zaterdagavond krijgt Lyra-Lierse het bezoek van Hoogstraten, twee teams die er duidelijk bovenuit steken. Lyra-Lierse won al de eerste periode en voert ook de ranglijst aan, met één puntje meer dan zijn tegenstander van zaterdag, en met één wedstrijd meer gespeeld. Hoogstraten is wel de vaakst scorende ploeg en wint zijn wedstrijden vaak met ruim verschil. Deze topper is dan ook een wedstrijd waar vele volgers en supporters al wekenlang naar uitkijken.