Allan De Smidt (l.) lukte zijn eerste treffer van het seizoen voor Kampenhout, maar dat mocht niet baten.
Volledig scherm
Allan De Smidt (l.) lukte zijn eerste treffer van het seizoen voor Kampenhout, maar dat mocht niet baten. © Jorghé Van Hecke

Spits Allan De Smidt haalt met Sporting Kampenhout een goed niveau tegen Geel, maar andermaal gaat geel-blauw de boot in: “Vooral het positieve proberen te onthouden”

voetbal derde nationale BEen helft lang leek Sporting Kampenhout over goede papieren te beschikken met de 1-0 op zak in eigen huis tegen topploeg Geel. Na de pauze kantelde de wedstrijd in het voordeel van de bezoekers, terwijl geel-blauw niet gediend werd door de omstandigheden. Het werd uiteindelijk 1-2.

 1. Twee doelpunten van Gwen Duijsters leveren KRC Genk Ladies nieuwe driepunter op tegen AA Gent: “Top drie blijft ons hoofddoel”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE - PLAY OFF 1

  Twee doelpunten van Gwen Duijsters leveren KRC Genk Ladies nieuwe driepunter op tegen AA Gent: “Top drie blijft ons hoofddoel”

  De KRC Genk Ladies-trein blijft verder razen. De Genkies pakten tegen “zwart beest” AA Gent hun derde zege op rij in play-off 1. Met dank aan Gwen Duijsters die de gekwetste Lisa Petry verving en in iedere elf één keer scoorde. Met deze overwinning en hun 9 op 9 nestelt Genk zich tussen de titelfavorieten OHL en Anderlecht. Toch blijft Gwen Duijsters met beide voeten op de grond en pleit voor realisme: “Een top drie plaats zou een bekroning zijn voor wederom een mooi seizoen waar we nieuwe stappen vooruit zetten.”
  Genk