Jean Van Beers zag 21 spelers verzamelen voor een eerste training.
Volledig scherm
Jean Van Beers zag 21 spelers verzamelen voor een eerste training. © Tresignie

Spelers van Kester-Gooik hebben er eerste groepstraining opzitten: “Eindelijk”

Voetbal tweede provincialeExact 210 dagen hebben de spelers van tweedeprovincialer Kester-Gooik hun trainer moeten missen. Dinsdag heeft nagenoeg de voltallige A-kern een eerste keer weer samen mogen trainen onder het toeziend oog van trainer Jean Van Beers. Het is de bedoeling om tot eind juni op een speelse manier aan de slag te blijven. Uit eenieders mond klonk ‘Eindelijk’.

  1. Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lierse) verliet Eredivisie en begon voorbereiding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”
    buitenlands voetbal

    Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lier­se) verliet Eredivisie en begon voorberei­ding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”

    Anas Tahiri trok vorige week de deur bij RKC Waalwijk na drie seizoenen achter zicht dicht en ging transfervrij naar de Roemeense kampioen Cluj. De 26-jarige middenvelder maakte in 2018, ook al einde contract, de overstap van Lierse waar hij ook het grootste deel van zijn opleiding kreeg. Met de transfer zet Tahiri een grote stap vooruit in zijn carrière, want van de degradatiestrijd in de Eredivisie gaat het nu naar de voorrondes van de Champions League.